Γιάννης Μαστροκούκος: «Συχνά πυκνά τεράστιες ποσότητες νερού χύνονται στο δρόμο από υπερχείλιση της κεντρικής δεξαμενής»

Γιάννης Μαστροκούκος: «Συχνά πυκνά τεράστιες ποσότητες νερού χύνονται στο δρόμο από υπερχείλιση της κεντρικής δεξαμενής»                                                    

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                

 

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 24/07/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η επάρκεια   του νερού στο νησί της Καλύμνου είναι καθήκον και  υποχρέωση να προστατεύεται και να διαφυλάττεται απ΄ όλους μας,  ως κόρη οφθαλμού.

Όμως ούτε αυτό το αυτονόητο καθήκον  είναι σε θέση να διασφαλίσει  η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ. Συχνά πυκνά τεράστιες ποσότητες νερού χύνονται στο δρόμο από υπερχείλιση της κεντρικής δεξαμενής που βρίσκεται στους πρόποδες του Κάστρου της Χώρας, αν και κάθε φορά η ΔΕΥΑΚ ενημερώνεται αρμοδίως.

Χθες Σάββατο 23/07/2016, για άλλη μια φορά, από τις δέκα η ώρα το βράδυ έως αργά τα μεσάνυχτα, άφησαν στο έλεος του θεού την εν λόγω δεξαμενή με αποτέλεσμα επί  πολλές ώρες να χύνονται στο δρόμο  τεράστιες ποσότητες κυβικών μέτρων νερού, αφήνοντας άναυδους τους κατοίκους της γύρω περιοχής.

Είναι γνωστό ότι η υπεράντληση του νερού από τις γεωτρήσεις δημιουργεί προβλήματα στον υδροφόρο ορίζοντα,   εισρέοντας   ποσότητες θαλασσινού νερού στους υπόγειους θύλακες, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ποιότητάς του. 

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να σπαταλά με τέτοιο ανεύθυνο  τρόπο τα υδάτινα αποθέματα, ενώ η Κάλυμνος έχει τεράστιες ανάγκες, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Από το Γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!