Γιάννης Μαστροκούκος: «Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…»

«Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα…»

Ο δήμαρχος κος Γαλουζής, συχνά πυκνά αρέσκεται στις απειλές περί μηνύσεων, κάθε φορά που δεν του αρέσει η πολιτική κριτική του επικεφαλής της Παράταξής μας. Τώρα περάσαμε  σ΄ άλλα!

Την Παρασκευή 22/07/2016 και ώρα 1:30 καταμεσήμερο ,συνήρθε το διοικητικό συμβούλιο της   ΔΕΥΑΚ. Η σύνθεση του   παράξενη. Τα πρόσωπα που απουσίαζαν πολλά και ηχηρά . Από τα  δέκα μέλη της δημοτικής αρχής που συμμετέχουν στο ΔΣ, εμφανίστηκαν τα πέντε. Σύμφωνα με το χρονικό ενός  προαναγγελθέντος «εγκλήματος» το κατηγορητήριο  έτοιμο.. Ξέθαψαν  υπόθεση τροχαίου ατυχήματος που έγινε πριν δεκαέξι χρόνια (16), το έτος 2000, επί δημαρχίας κ. Διακομιχάλη.  Το ατύχημα ήταν θανατηφόρο και η προσφυγή της οικογένειας  στα δικαστήρια κατά της ΔΕΥΑΚ κοτέτσι τελεσίδικη το έτος 2010.

Η ΔΕΥΑΚ εκπροσωπήθηκε στα δικαστήρια από δύο έμπειρους και καταξιωμένους δικηγόρους. Τον κ Τρικοίλη Μιχαήλ, τότε νομικό σύμβουλο της ΔΕΥΑΚ και τον κ. Κουτσούκο Εμμανουήλ, του δικηγορικού σύλλογο Ρόδου. Η ΔΕΥΑΚ σύμφωνα με την με αριθ 303/2009 τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου, η οποία κοινοποιήθηκε στις 19/02/2010, καταδικάστηκε να καταβάλει σχετικά μικρό χρηματικό ποσό για  θανατηφόρο ατύχημα.

Πέρασαν από τότε άπραγα έξι ολόκληρα χρόνια ,κρατώντας ανοιχτή την υπόθεση, ευελπιστώντας να μας βλάψουν πολιτικά και όχι μόνο, προξενώντας συγχρόνως τεράστια οικονομική ζημία στην ΔΕΥΑΚ, λόγω τόκων.

Μας κατηγορούν, εν γνώσει τους, ότι δεν λεν την αλήθεια, για κακούς νομικούς χειρισμούς και περί μη προσφυγής μας στον Άρειο Πάγο, ενώ:

1. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι πάρθηκε η με υπ αρθ 17/11-03-2010 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου εξουσιοδοτείται ο Δικηγόρος κος Κουτσούκος Εμμανουήλ, να ασκήσει αναίρεση και αίτηση αναστολής κατά της υπ΄αρθ. 303/2009 απόφασης του Εφετείου Δωδεκανήσου.

2. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι σύμφωνα με τοΝ. 1069/1980 «… ο  Γενικός Διευθυντής έχει την μέριμνα και την ευθύνη της εκτελέσεως των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου….»

3. Γνωρίζουν πολύ καλά του νομικούς   λόγους  της μη προσφυγής.

4. Γνωρίζουν πολύ καλά την αλληλογραφία ανάμεσα στους νομικούς των αντιδίκων

5. Γνωρίζουν πολύ καλά την με αρθ . 49/08-07-2011 απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, για του τρόπου αποπληρωμής της αποζημίωσης.

6.Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι με τα τερτίπια τους, επιβαρύνουν με τόκους την ΔΕΥΑΚ που θα κληθεί να τα πληρώσει ο κάθε Καλύμιος και η κάθε Καλυμιά.

Η πεντάδα, που κατόπιν εντολών, πήρε απόφαση να μας «τρέξει» στα δικαστήρια, χωρίς λόγο, είναι η παρακάτω:

Μελάς Γεώργιος, σιδηρουργός, Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ

Ρήγας Μικές, υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ ,αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Αλεξανδράκη Μαρία ,οικιακά, δημοτικός σύμβουλος, μέλος του Δ.Σ.

Γαλουζή-Ψαρά Φανή ,οικιακά, μέλος του ΔΣ

Σκυλλάς Τάκης, υδραυλικός, Μέλος του Δ.Σ( ψήφισε με διαφορετικό σκεπτικό)

Έχουν ρόλο. Κάνουν κάτι . Ψηφίζουν κι έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι δημιουργοί αποφάσεων, τις οποίες αποδέχονται σαν να ήταν δικές τους, ενώ στην πραγματικότητα καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχο και τη γνώση τους.

Ο κ. Γαλουζής  έστησε ολόκληρη τη προεκλογική εκστρατεία του στο νέο, το καλό, το άφθαρτο, επικαλούμενος ως συγκριτικό πλεονέκτημα ότι δεν άσκησε διοίκηση.. Ανέβηκε ψηλά… και απλά φάνηκε… η γύμνια!

Η αβουλία, η δειλία, η  αδράνεια, η διστακτικότητα ,η αντιφατικότητα στην πολιτική  λειτουργία είναι έκδηλη και  δεν αναπληρώνεται με το κυνήγι των αντιπάλων σας.

  «Στην πολιτική σταδιοδρομία των ηγετών δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξουν την ηγετική στόφα και τις ικανότητες. Σήμερα χάσατε την ευκαιρία. Είστε ουραγός όχι μόνο του κ.Διακομιχάλη, αλλά και άλλων επιδιώξεων που ίσως σας υπερβαίνουν. Είναι κρίμα την ώρα που χάνετε την ευκαιρία να υπερασπίζεστε τις επιλογές με ύβρεις. Κρίμα».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Κ. Βάρναλης «Σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα όπου μας  εύρει μας πατεί. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα».

Από το γραφείο Τύπου


1 Σχόλιο

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ

Παρασκευή, 29 Ιουλ 2016 - 23:45:57

ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΛΑ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!