ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: για την μη παράσταση της διοίκησης της ΑΝΕΚ στην δίκη της γνωστής υπόθεσης υπεξαίρεσης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Κάλυμνος 01.08.2016)

Με αφορμή την απώλεια του δικαιώματος της ΑΝΕΚ να παραστεί ως πολιτικώς ενάγουσα στη δίκη, η οποία διεξήχθη στις 16-6-2016 στον Πειραιά και αφορούσε σε μία εκ των γνωστών κλεμμένων και πλαστογραφημένων επιταγών της γνωστής υπόθεσης υπεξαίρεσης από τον κεντρικό πράκτορα, παρακολουθήσαμε τον τελευταίο μήνα, κατ’ εφαρμογή του προεκλογικού σχεδίου της πολιτικής συμμαχίας των παρατάξεων του κ. Γαλουζή και των κ. Διακομιχάλη-Θανάτση, τη μεθοδευμένη και συντονισμένη προσπάθεια, να ενοχοποιήσουν, τόσο τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ κ. Μιχ. Λελέκη, όσο και τον πρώην νομικό σύμβουλό της κ. Δημ. Καρδούλια για το γεγονός της μη παράστασης της διοίκησης της ΑΝΕΚ στην εν λόγω δίκη.
Η δόλια προσπάθειά τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης της ΑΝΕΚ, με την τοποθέτηση του κ. Θανάτση, τέως πρόεδρου της ANEK και εξ απορρήτων συνεργάτη του τέως Δημάρχου κ. Διακομιχάλη, η οποία (τοποθέτησή του) υιοθετήθηκε-οικειοποιήθηκε και αναπαράχθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, τόσο από τη σημερινή διοίκηση της εταιρείας, όσο και από τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Γαλουζή, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της ΑΝΕΚ.
Για άλλη μια φορά όμως απέτυχαν στην προσπάθειά τους να μεταθέσουν τις δικές τους ευθύνες στις πλάτες άλλων, από 3-6-2011, με την πορεία των δικογραφιών αυτών, προβάλλοντας τον συκοφαντικό ισχυρισμό, ότι τάχα ο κ. Λελέκης εμφανίστηκε ως πρόεδρος της εταιρείας στις δικαστικές αρχές την περίοδο που δεν ήταν πλέον πρόεδρος και πως εξαιτίας αυτού δεν ενημερώθηκε δήθεν η διοίκηση της εταιρείας για την υπόθεση αυτή και έτσι δεν δηλώθηκε εμπρόθεσμα η παράσταση πολιτικής αγωγής της μηνύτριας ΑΝΕΚ κατά των υπαιτίων σε βάρος της.
Στις 29.07.2016, κατά τη διάρκεια εκπομπής του τοπικού σταθμού «ΑΙΓΑΙΟ Τ.V.», που φιλοξένησε, κατ’ αντιπαράθεση, τον κ. Θανάτση και το γνωστό δικηγόρο κ. Καρδούλια, απεδείχθη περίτρανα, με προσκόμιση από τον κ. Καρδούλια απομαγνητοφωνημένων δηλώσεων του κ. Θανάτση το Νοέμβριο του 2012 (δηλ. πολύ πριν καταθέσει ο κ. Λελέκης στον Πταισματοδίκη), ότι ο κύριος αυτός, για ακόμα μια φορά, ενσυνείδητα εψεύδετο, προκλητικά και ασύστολα, ότι δήθεν δεν γνώριζε την ύπαρξη της μήνυσης αυτής κατά των εκδοτών των ως άνω επίμαχων επιταγών, καθώς και κατά παντός υπευθύνου, μολονότι είχε παράλληλα λάβει σχετική έγγραφη κλήση από τον Πταισματοδίκη Καλύμνου για να καταθέσει, ως όφειλε, με την ιδιότητα του εκπροσώπου της ΑΝΕΚ, την οποία κλήση παρανόμως αγνόησε, στερώντας έτσι σκοπίμως το δικαίωμα στην εταιρεία μας να παραστεί ως πολιτικώς ενάγουσα στην εν λόγω δίκη, που έλαβε χώρα στον Πειραιά στις 16-6-2016!
Μετά την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη, τίθεται πλέον μείζον θέμα ευθύνης, τόσο του κ. Θανάτση και των μελών του ΔΣ της θητείας του, για τη δόλια απεμπόληση των συμφερόντων της δημοτικής μας εταιρείας, όσο και του κ. Διαμαντή και του Δ.Σ του, οι οποίοι δεν δικαιούνται να παριστάνουν τους ανίδεους, όταν παρουσιάζονται νέα-συνταρακτικά στοιχεία στην εξέλιξη μιας υπόθεσης που αφορά ευθέως το εταιρικό και δημοτικό συμφέρον! Πολύ δε περισσότερο, όταν όλοι αυτοί, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, δηλώνουν, αμοιβαία (στο όνομα της πολιτικής τους συμμαχίας), ότι κατά την παράδοση της εταιρείας από τον κ. Θανάτση (τον Ιανουάριο 2015) έγινε πλήρης ενημέρωση από τον ίδιο και τη νομική σύμβουλο της θητείας του, κα Κυπραίου Νομική, όλων των θεμάτων της εταιρείας, άρα και της υπόθεσης αυτής.
Εν αναμονή λοιπόν της δημόσιας απολογίας και συγνώμης τους, ενώπιον του Καλυμνιακού λαού, αλλά και των νόμιμων-επιβεβλημένων ενεργειών τους για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας μας από τη ζημία που υπέστη αυτή από τους παραπάνω υπαίτιους, οι οποίοι έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!