Γιώργος Θανάτσης τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΝΕ Καλύμνου - Δελτίο τύπου απάντηση στον Μαστροκούκο

Γιώργος Θανάτσης, τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΝΕ Καλύμνου - Δελτίο τύπου απάντηση στον Μαστροκούκο (Κάλυμνος 1/8/2016)

Γιώργος Θανάτσης Κάλυμνος 1/8/2016
τ. Πρόεδρος Δ.Σ. ΑΝΕ Καλύμνου
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

Δελτίο τύπου απάντηση στον Μαστροκούκο
Και πάλι συλλαμβάνεσαι αδιάβαστος κύριε αρχηγέ: Όταν κλήθηκα ως Πρόεδρος της ΑΝΕΚ από τον κ. Ειρηνοδίκη , κλήθηκα για μια υπόθεση η οποία μπήκε στο αρχείο (μήνυση εναντίον του Γουρδομιχάλη). Δεν ήταν κατηγορούμενος ο Καπαδάκης , που εσείς τον βάλατε μάρτυρα …κατηγορίας.
Στην επόμενη δικογραφια, για την οποια ειναι το θεμα μας και στην οποία κατηγορούμενος ήταν ο Καπαδάκης (μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη του Εισαγγαλέα) στον Πειραιά στις 16 Ιουνίου 2016 ούτε κλήθηκα , ούτε έλαβα κάποια ειδοποίηση από τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ, τον Δικηγόρο ή οποιονδήποτε άλλο. Ούτε έλαβα ποτέ γνώση της ύπαρξής γιατί επιμελώς την κρύβατε. Ο Λελέκης όχι μόνο έπαιρνε κλήσεις αλλά παρουσάστηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. Όποια τεχνάσματα και να χρησιμοποιήσει ο κ. Καρδουλιας για να μεταθέσει τις ευθύνες σας σε μένα ή στον κ. Διαμαντή ή στην κ. Κυπραίου, ό, τι και να πείτε, ό, τι και να γράψετε η πραγματικότητα είναι μία: αφήσατε τον πράκτορά σας να φάει 409.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα τα λεφτά. Ούτε τα έφαγε ξαφνικά. Σε διάστημα αρκετών ετών.
Τελικά η θρασύτητά σου περίσσεψε…

Γιώργος Θανάτσης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!