Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος από Νέα Παραλία – Θέρμα

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι παρεμβάσεις του Δήμου στον τομέα της αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος από Νέα Παραλία –Θέρμα ,αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το οδικό δίκτυο αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου .

Ένας δρόμος που για πολλά χρόνια ήταν «βομβαρδισμένο τοπίο» και πηγή κινδύνων αποκαταστάθηκε ,βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των περιοίκων αλλά και όλων των διερχομένων.

Παρέμβαση έγινε επίσης δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου (πίσω από το Λιμεναρχείο) ολοκληρώνοντας έτσι τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής σε μια περιοχή που έχρηζε παρέμβασης για πολλά χρόνια.

 

Για το Γραφείο Τύπου

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Ποθητός Μαγκούλιας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!