Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου στο νησί της Καλύμνου

Η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου Καλυμνίων με την επωνυμία ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΛΥΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ ανακοινώνει ότι από σήμερα 05/08/2016 αναλαμβάνει την εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου στο νησί της Καλύμνου.

Επίσης, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προς το παρόν θα προμηθεύετε εισιτήρια από την αφετηρία των λεωφορείων που βρίσκετε στον Άγιο Νικόλαο και εντός των λεωφορείων. Οι κάρτες οι οποίες έχουν δοθεί για δωρεάν μετακινήσεις δεν ισχύουν πλέον. Στο προσεχές διάστημα θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία υποβολής νέων αιτημάτων που θα εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Τα ανήλικα τέκνα έως έξι ετών καθώς και οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μετακινούνται δωρεάν.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γαλουζής Ιωάννης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!