ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: «Αλλού η θάλασσα κι αλλού το πλοίο»

Τα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων του παρασκηνίου και οι πολιτικές συμμαχίες του προσκηνίου, έχουν επιδοθεί εργολαβικά εδώ και καιρό, να πλήξουν και να ξεφτίσουν το πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης μας ,κ Μαστροκούκου Γιάννη.

Δυστυχώς για αυτούς, η αγωγή ,το ήθος και η αξιοπρέπεια του Γιάννη ,έχουν βαθιές ρίζες και αυτό είναι γνωστό στη Καλυμνιακή κοινωνία, αλλά και στους πολιτικούς κύκλους, φίλων και εχθρών.

Αυτό όμως που κατάφεραν έως τώρα ,είναι «το ξέφτισμα της μπαλωμένης κουρελούς». Οι παραιτήσεις των στελεχών της Παράταξης του Κ. Γαλουζή πέφτουν η μία μετά την άλλη. Παραιτήθηκε από την παράταξη Γαλουζή ο κος Ράδος Κωνσταντίνος , ο κος Κορφιάς Σεβαστός από δημοτικός σύμβουλος, ο κος Τρικοίλης Γεώργιος, από πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο κος Γαλιμητάκης Ιωάννης ,από αντιδήμαρχος Οικονομικών, , ο κ. Γκουρβέλος Γεώργιος, κατηγορώντας τους ευθέως, ότι «υπηρετούν το ψέμα και όχι τον Λαό». Παραιτήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κος Μαργαρίτης Νικόλας. Πάντα έκπληκτος και αιφνιδιασμένος ο κ Γαλουζής από τις παραιτήσεις των στελεχών του, δείγμα ότι δεν συζητούν καν μεταξύ τους. Όλα αυτά γίνονται πριν κλείσει καν η πρώτη διετία στη δημαρχία.

Αναφορικά με τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ, κ Διαμαντή Ιωάννη τον ρωτάμε ευθέως και για πολλοστή φορά να μας απαντήσει:

Αν είναι αλήθεια ότι έγιναν εργασίες λαμαρινοδουλειάς στο πλοίο Νήσος Κάλυμνος επί προεδρίας κ. Θανάτση και κόστισαν περίπου 250.000Ευρώ;

Αν είναι αλήθεια ότι έγιναν πάλι εργασίες λαμαρινοδουλειάς, δια της ιδίας οδού, στο ίδιο πλοίο επί προεδρίας κ. Διαμαντή Ιωάννη και κόστισαν πάλι 250.000 ευρώ;

Αν είναι αλήθεια ότι έγινε συντήρηση των μηχανών, του ιδίου πλοίου ,επί προεδρίας κου Διαμαντή Ιωάννη και ενώ η προσφορά του συνεργείου ήταν 22.000ευρών, τελικά κόστισε 300.000Ευρώ και μάλιστα χωρίς απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τη εξωπραγματική αυτή δαπάνη;

Αν είναι αλήθεια ότι για να δικαιολογήσουν στους μετόχους το υπέρογκο αυτό ποσό των 300.000 Ευρώ έστησαν ολόκληρη παράσταση με την περιβόητη συνέντευξη τύπου;

Κ Διαμαντή Ιωάννη πρόεδρε της ΑΝΕΚ,

σας φόρεσαν ένα κασκέτο να κάνετε τον καπετάνιο, αλλά το τιμόνι το πήρανε άλλοι… Παρουσιάζετε τη μοναδική περίπτωση αξιωματούχου που δεν μπορεί να κουνήσει ούτε ένα δάχτυλο του χεριού του, χωρίς την έγκριση του σκιώδους αρχηγού… πιστέψατε ότι η καρέκλα της εξουσίας είναι κεκτημένο σας δικαίωμα και ότι δεν κερδίζεται με το σπαθί της ευθύτητας αλλά με τα πηδήματα του γελωτοποιού πάνω στο δίχτυ της πολιτικής ασυνέπειας.

Με το πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μελά Γεώργιο , απλά πέσαμε έξω. Η εξουσία τον έκανε άλλο άνθρωπο…

Από το Γραφείο τύπου


1 Σχόλιο

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ

Δευτέρα, 08 Αυγ 2016 - 22:39:39

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΜΠΟΓΑΖΙΑ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ. ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΛΩΣ ΕΙΚΑΖΕΤΕ!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ.
ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΝ ΣΥΓΧΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΑΝΕΛΑΒΕ: ΕΚΔΙΚΙΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ!!!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΣΑΣ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΨΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΡΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΦΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ. ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΑΣΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!