Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Καλυμνίων με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κο Τέρενς Κουίκ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Συνάντηση εργασίας είχε ,σήμερα Τρίτη (09.08.2016) και ώρα 12.00μ ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Α. Γαλουζής με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κο Τέρενς Κουίκ .Στη συνάντηση που είχε διάρκεια 70 λεπτά, παραβρέθηκαν στελέχη των ΑΝ.ΕΛ , ο πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής κος Δημήτρης Καλικάτζαρος ,οι αντιδήμαρχοι κοι Ρήγας και Τηλιακός καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής Τουρισμού κος Νέστωρ Φρατζής.

Ο Δήμαρχος κος Γαλουζής ενημέρωσε τον υφυπουργό κο Κουίκ για θέματα που απασχολούν το Δήμο Καλυμνίων , όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου ,το καταδυτικό πάρκο στην περιοχή των Αργινωντών, η λειτουργία του ΧΑΔΑ ,ο ΤΟ.Σ.Δ.Α .Αναφορά έγινε και στο πρόβλημα που έχει το νησί της Καλύμνου ,με τις ελλιπείς συγκοινωνίες . Ο δήμαρχος τόνισε ότι η Κάλυμνος «αδικείται» ,καθώς οι προβληματικές συγκοινωνίες αποτελούν τροχοπέδη στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού. Επεσήμανε ότι η Κάλυμνος είναι έδρα περιφερειακής ενότητας και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από το κεντρικό κράτος. Συζητήθηκαν επίσης θέματα τουρισμού ,πολιτισμού –διαχείρισης αρχαιολογικών χώρων. Ο υφυπουργός ενημέρωσε το δήμαρχο για το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υλοποίηση των θεμάτων που απασχολούν την Κάλυμνο και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις.

Για το γραφείο τύπου

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Ποθητός Μαγκούλιας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!