Με την παρουσία αναρριχητών το πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο

Μετά την παρουσία αναρριχητών στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο ,οι οποίοι αναφέρθηκαν  σε προβλήματα προσβασιμότητας σε αναρριχητικά πεδία ...

... χθες Δευτέρα  08.08.2016  ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Α. Γαλουζής συνοδευόμενος από κλιμάκιο των Τεχνικών Υπηρεσιών και με τη παρουσία  του κου Άρη Θεοδωρόπουλου  και κτηνοτρόφων της περιοχής μετέβη στα  Αργινώντα και επισκέφθηκε  τα αναρριχητικά και ιδιαίτερα αυτά που έχουν προβλήματα προσβασιμότητας .

Σε  πνεύμα  συνεννόησης  έγινε γόνιμος διάλογος ,αντηλλάγησαν απόψεις και διασφαλίστηκε  η απρόσκοπτη πρόσβαση  των αναρριχητών προς τα αναρριχητικά πεδία της περιοχής.

Για το γραφείο τύπου

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Ποθητός  Μαγκούλιας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!