Συνάντηση του Δημάρχου Καλυμνίων κου Ιωάννη Γαλουζή με τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των αποδήμων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Πραγματοποιήθηκε ,χθες Πέμπτη στις 20.00μμ ,η καθιερωμένη συνάντηση του Δημάρχου Καλυμνίων κου Ιωάννη Γαλουζή με  τους προέδρους και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των αποδήμων. Στη συνάντηση ,που ξεπέρασε σε διάρκεια τις 3 ώρες ,αντηλλάγησαν απόψεις αφενός μεν για τις δράσεις των συλλόγων τη χρονιά που πέρασε ,αφετέρου δε για τον προγραμματισμό τους σχετικά με τη νέα χρονιά .

Ο  Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αποδήμων για τις δραστηριότητες και τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής και τόνισε –κάτι που ήταν και κοινή θέση όλων-την ανάγκη ενεργότερης συμμετοχής των συλλόγων στην κατεύθυνση υποστήριξης των επιλογών της Καλύμνου.

Από τους συμπατριώτες μας αναφέρθηκε η ανάγκη δημιουργία ενός δικτύου  αποδήμων που θα έχει ως στόχο την προβολή του νησιού μας και την υποστήριξη των επιλογών της Δημοτικής αρχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  εκπρόσωποι των  παρακάτω συλλόγων :

Σύλλογος Καλυμνίων Νέας Υόρκης.

Σύλλογος Καλυμνίων Οχάιο.

Παγκαλυμνιακή Ομοσπονδία Αμερικής.

Επιτροπή αδελφοποίησης Καλύμνου –Αρλ.

Σύλλογος Καλυμνίων  Γαλλίας «Οι νησιώτες».

Σύλλογος Καλυμνίων «Οι  καλυμνιώτες».

Ένωση Καλυμνίων Αττικής.

Ένωση Καλυμνίων Ρόδου.

Σύλλογος Καλυμνίων Σύδνευ.

Στη συνάντηση διαβάστηκε χαιρετισμός του κου Ιωάννη Χαλίκου, προέδρου του Συλλόγου των Καλυμνίων του Ντάργουιν.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  πέρα από το Δήμαρχο Καλυμνίων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ψαράς ,ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Σακαλλέρος ,ο πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού κος  Φρατζής ,ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού κος Διαμαντής ,ο δημοτικός σύμβουλος κος Τρικοίλης και ο υπεύθυνος των αποδήμων κος Μαγκούλιας

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!