Προχωρά και ολοκληρώνεται ο καθαρισμός των νησίδων στις εθνικές οδούς του νησιού της Ρόδου

Ο Χ. Κόκκινος με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. στις εθνικές οδούς Ρόδου - Λίνδου και Τσαΐρι - αεροδρομίου «Διαγόρας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Αγαπητό Παλλά, επόπτευσε τον καθαρισμό των νησίδων στις εθνικές οδούς Ρόδου - Λίνδου και Τσαΐρι - αεροδρομίου Ρόδου «Διαγόρας», που πραγματοποιούνται από τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. («ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΡΟΔΟΥ»).

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τους παριστάμενους εργαζόμενους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν -για μια ακόμα φορά- την ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. που επί σειρά ετών προσφέρει υπηρεσίες για την προστασία του περιβάλλοντος και στις δράσεις για την αντιπυρική περίοδο και την αντιμετώπιση εκτάκτων ακραίων φυσικών φαινομένων.

Ο καθαρισμός των εθνικών οδών της Ρόδου ολοκληρώνεται και σειρά παίρνουν οι επαρχιακές οδοποιίες που αποτελούν χώρο ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η δράση καθαρισμού των εθνικών οδών ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες, διότι στις αρχές Αυγούστου εγκρίθηκε και υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. - Π.Ν.Αι. και Δήμου Ρόδου και έδωσε τη δυνατότητα να λειτουργήσει η εταιρία.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι με αλλεπάλληλα έγγραφά του από τα τέλη Απριλίου 2016, ο κ. Χ. Κόκκινος είχε ζητήσει την ενεργοποίηση των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. για τον παραπάνω σκοπό. Τον Ιούνιο 2016 είχε καταθέσει εναλλακτική πρόταση για την προγραμματική σύμβαση της οποίας η διατύπωση αντιμετώπιζε πρόβλημα έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και την Επιτροπή του Άρθρου 7 του Ν. 2839/2000 με συνέπεια να μη λειτουργεί η ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ..


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!