Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13.08.2016, η καθιερωμένη γιορτή των Αποδήμων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο - 13.08.2016- η καθιερωμένη γιορτή των Αποδήμων . Στη γιορτή συμμετείχε ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων που απέδωσε παραδοσιακούς ρυθμούς και χορούς  του τόπου μας, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς ανάμεσα στους απόδημους συμπατριώτες μας και στην ιδιαίτερη τους πατρίδα  ,την Κάλυμνο. Στη γιορτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλα τα σωματεία και τους συλλόγους των Αποδήμων.

Εξάλλου χθες  Τρίτη ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο στους  συμπατριώτες μας .Στο δείπνο παραβρέθηκαν ο βουλευτής  Σαντορινιός Ν. ,ο αντιπεριφερειάρχης  Ζανετίδης Φ. ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ψαράς Γ., ο αντιδήμαρχος  Ζαΐρης  Κ.  καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Από το γραφείο τύπου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!