Η. Καματερός: σε κυβερνητικό επίπεδο τα ζητήματα της Νισύρου

Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και την αναπτυξιακή προοπτική της Νισύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του νησιού παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού, του Επάρχου Κω Γιώργου Χαλκιδιού, δημοτικών συμβούλων και κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος έθεσε ως σημαντικότερα ζητήματα την ενίσχυση της ύδρευσης του νησιού μέσω νέου συστήματος αφαλάτωσης, την ανάγκη κατασκευής νέου λιμανιού, την παραχώρηση τμήματος του Γυαλιού που ανήκει στο δημόσιο και την εκμετάλλευση των λουτρών σε συνεργασία με ιδιώτες.

Την σύσκεψη απασχόλησαν επίσης ζητήματα που αφορούν στη γραφειοκρατία, στην έλλειψη προσωπικού και στο ακτοπλοϊκό.

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή, ο οποίος γνωστοποίησε την ανακοίνωση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ειδικών μέτρων για τα νησιά, τον Σεπτέμβριο.

Ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα υλοποίησης των αιτημάτων του Δήμου και της Νισύρικης κοινωνίας σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Καματερός, ο οποίος συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες για τη διαμόρφωση του ολοκληρωμένου κυβερνητικού σχεδίου δράσης για τη νησιωτική πολιτική, δήλωσε πως η νησιωτικότητα έχει τεθεί πλέον σε προτεραιότητα και παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας προετοιμάζονται συγκεκριμένα και ρεαλιστικά μέτρα για την ενίσχυση των νησιωτών.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!