ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Οι μάσκες έπεσαν. Η αύξηση του ειδικού φόρου στο κρασί ήταν επιλογή της κυβέρνησης Τσίπρα, σύμφωνα με επίσημη απάντηση του κ.Μοσκοβισί»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι μάσκες έπεσαν. Τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταρρέουν το ένα μετά το άλλο.

Αποδεικνύεται ότι η αύξηση του ειδικού φόρου στο κρασί, που πλήττει τα ελληνικά κρασιά, τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς, ήταν αποκλειστική επιλογή της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Όπως δική της επιλογή είναι οι φόροι στον τουρισμό και στις επιχειρήσεις, αλλά και η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Ο Επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. κ. Μοσκοβισί απαντώντας σε Ερώτηση που είχε καταθέσει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, αναφέρει σαφέστατα ότι η αύξηση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί ήταν επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης και μόνο και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κυβέρνηση του κ.  Τσίπρα είναι πλέον έκθετη αφού εκτός όλων των άλλων υπάρχει και η ευρωπαϊκή οδηγία 92/84 της Ε.Ε. περί συντελεστών, που ορίζει για το κρασί ακόμα και μηδενικό ελάχιστο συντελεστή.

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, σε όλους ότι αυτή η κυβέρνηση καταστρέφει συνειδητά κλάδους που έμειναν όρθιοι στην κρίση και επιδεικνύουν δυναμισμό και εξωστρέφεια.

Στο στόχαστρο της φοροεισπρακτικής πολιτικής της κυβέρνησης εκτός από τον τουρισμό, έχουν τεθεί και οι ελληνικές οινοποιητικές επιχειρήσεις.

Η αύξηση του ειδικού φόρου στο κρασί, μειώνει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων, τις εξαγωγές αλλά και την κατανάλωση.

Και όλα αυτά για να αποφύγει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να προχωρήσει σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, να αγγίξει το Βαθύ Κράτος».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!