Αίτημα - παρέμβαση του Χαράλαμπου Κόκκινου στον Υπουργό Παιδείας για άμεση στελέχωση του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Καλύμνου

Αίτημα - παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου στον Υπουργό Παιδείας για άμεση στελέχωση του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) Καλύμνου για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρίες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με σημερινή επιστολή - παρέμβασή του (α.π.: 169/19.8.2016) μεταφέρει στον Υπουργό Παιδείας κ. Ν. Φίλη και τους συνεργάτες του το αίτημα να στελεχωθεί άμεσα και να λειτουργήσει με αξιοπρέπεια το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) Καλύμνου για άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρίες.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισημαίνει ότι τα επτά νησιά της Δωδεκανήσου (Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Αστυπάλαια, Αγαθονήσι, Αρκιοί) με 5.000 μαθητικό πληθυσμό αναμένουν τις υπηρεσίες του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Καλύμνου. Οι τριακόσιοι (300) μαθητές με μαθησιακές ανάγκες, δυσκολίες και αναπηρία, περιμένουν να αξιολογηθούν και υποστηριχθούν.

Απαιτείται η στελέχωση σε εκπαιδευτικό προσωπικό που είναι:

  1. Ένας (1) δάσκαλος Φυσικής Αγωγής ΠΕ71,

  2. Ένας (1) φιλόλογος Ειδικής Αγωγής ΠΕ02.50

  3. Ένας (1) νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής ΠΕ60 ή 61

Στην επιστολή του επισημαίνει ότι: «Δεν υπάρχει ούτε στέλεχος για γραματειακή υποστήριξη, την οποία καλύπτει το μοναδικό μόνιμο στέλεχος του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., ο αναπληρωτής προϊστάμενος κ. Απόστολος Τηλιακός.

Κύριε Υπουργέ,

Η δημόσια εκπαίδευση αποτελεί πυλώνα του κοινωνικού κράτους. Η κοινωνία της Δωδεκανήσου περιμένει οι νησιωτικές πολιτικές να μην καταστούν «γράμμα κενό περιεχομένου». Σας ζητώ την άμεση παρέμβασή σας και των συνεργατών σας, προκειμένου να λυθεί ΑΜΕΣΑ το συγκεκριμένο ζήτημα που ταλανίζει τα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου.

Αναμένω ενέργειές σας και δηλώνω διαθέσιμος για συνεργασία μαζί σας που θα βοηθήσει τον τόπο που αγαπώ και υπηρετώ.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!