Συνάντηση του Δημάρχου Καλυμνίων με τα μέλη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α).

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Συναντήθηκε τη Δευτέρα 22.08.2016 ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής με τα μέλη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α).

Στη συνάντηση συζητήθηκε η πορεία των εργασιών που υλοποιούνται την περίοδο αυτή στους χώρους που θα πραγματοποιηθεί η φετινή συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου. Τα μέλη της Ο.Ε.Θ.Α εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την πρόοδο των εργασιών και ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο Καλυμνίων και στην Ομοσπονδία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν πέραν του Δημάρχου ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Ζαΐρης Κώστας και ο πρόεδρος της επιτροπής πολιτισμού Διαμαντής Ιωάννης .

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!