Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Καλυμνίων, ο συμπατριώτης μας Δήμαρχος του Τάρπον Σπριγκς της Φλόριδα, κ. Χρυσόστομος Αλαχούζος.

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο Δήμαρχο Καλυμνίων, ο συμπατριώτης μας Δήμαρχος του Τάρπον Σπριγκς της Φλόριδα, κ. Χρυσόστομος Αλαχούζος.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς ο δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής καλωσόρισε για πρώτη φορά στο νησί μας τον κο Χρ. Αλαχούζο, ως Δήμαρχο πλέον.
Ο κος Χρ. Αλαχούζος, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε τους αδελφικούς δεσμούς που ενώνουν τις δυο πόλεις Καλύμνου και Τάρπον και το ότι αποτελεί υποχρέωση και των δυο πλευρών να βάλουν τις βάσεις για αμοιβαία συνεργασία με σκοπό την ανάπτυξη, σε τομείς όπως είναι ο τουρισμός και το εξαγωγικό εμπόριο .
Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στη διερεύνηση των δυνατοτήτων προσέλκυσης επενδύσεων στο νησί μας, αλλά και εξαγωγής –πιστοποιημένων- τοπικών παραδοσιακών μας προϊόντων στην πόλη του Τάρπον.
Κλείνοντας ο κος Αλαχούζος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά, για την καθημερινή ενημέρωση που παρέχουν στους απόδημους συμπατριώτες μας, καθιστώντας την επαφή με την πατρίδα ζωντανή και καθημερινή.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε συμμετείχαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Σ. Τηλιακός και Μ. Ρήγας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γ. Ψαράς, ο πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γ. Διαμαντής και ο εντεταλμένος σύμβουλος υπεύθυνος για τους αποδήμους κος Π. Μαγκούλιας.
Ο Δήμος Καλυμνίων θα τιμήσει επίσημα τον κο Χρ. Αλαχούζο σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε 24/8/2016 και ώρα 7.00μμ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!