Σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, τον συμπατριώτη μας Δήμαρχο του Τάρπον Σπριγκς κο Χρυσόστομο Αλαχούζο

Σε ειδική πανηγυρική συνεδρίαση, στην οποία παρέστη ο Μητροπολίτης Παϊσιος και πραγματοποιήθηκε στις 24/8/2016, τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, τον συμπατριώτη μας Δήμαρχο του Τάρπον Σπριγκς κο Χρυσόστομο Αλαχούζο. 

Ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής ανακοίνωσε στο Χρυσόστομο Αλαχούζο την απόφαση της δημοτικής αρχής να τον ανακηρύξει  άξιον τέκνο της Καλύμνου, και του παρέδωσε το ανάλογο τιμητικό δίπλωμα καθώς  και αναμνηστική πλακέτα με το αρχαίο νόμισμα της Καλύμνου τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του .

Ο κος Χ. Αλαχούζος ανταπέδωσε τα δώρα στο Δήμαρχο Καλυμνίων χαρίζοντάς του  συμβολικά, μια φανέλα με το όνομά του, αναφερόμενος στην κοπιώδη προσπάθεια που κάνει για την επίλυση των προβλημάτων της Καλύμνου, ενώ παράλληλα κάλεσε τόσο τον κο Δήμαρχο όσο και τα μέλη του Δ.Σ. να επισκεφτούν την πόλη του Τάρπον Σπρίνγκς την περίοδο των Θεοφανείων 2017, πρόσκληση την οποία  ο κος Δήμαρχος έκανε άμεσα δεκτή.

Ο κος Αλαχούζος επέδωσε επίσης στον κο Δήμαρχο το έμβλημα της πόλης του Τάρπον Σπρίνγκς, ενώ αναμνηστικά δώρα χάρισε στον Μητροπολίτη Παϊσιο, στον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Ψαρά, καθώς και στους επικεφαλής των δύο αντιπολιτεύσεων του Δ.Σ. κ. κ. Γιάννη Μαστροκούκο και Δημήτρη Διακομιχάλη .

Την επομένη ο κος Χ. Αλαχούζος επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τον κο Δήμαρχο, για πρώτη φορά  το Αρχαιολογικό Μουσείο της Καλύμνου, από το οποίο και εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα.

 

 

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!