Η. Καματερός: περιοδεία σε Αστυπάλαια και Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Περιοδεία σε Αστυπάλαια και Κάλυμνο, όπου είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη της αυτοδιοίκησης και πολίτες, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ηλίας Καματερός. Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Αστυπάλαια. 

Στη συνεδρίαση, εκτός από τα θέματα της Περιφέρειας, συζητήθηκαν ιδιαιτέρως τα προβλήματα της Αστυπάλαιας και της Πάτμου καθώς και τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στη νησιωτικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ηλίας Καματερός ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και τους άξονες σχεδιασμού ολοκληρωμένης και μακρόπνοης νησιωτικής πολιτικής.

Την Κυριακή ο Ηλίας Καματερός, στην Κάλυμνο, παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 192η επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα.

Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, αναφερόμενος στο μήνυμα της επετείου, δήλωσε ότι «το μήνυμα είναι πως ενωμένοι και με αγώνες μπορούμε να πετύχουμε αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο. Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το μήνυμα σήμερα που αγωνιζόμαστε για τον απεγκλωβισμό από την επιτροπεία των δανειστών. Θα νικήσουμε!» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην Κάλυμνο επίσης, ο Ηλίας Καματερός είχε συνάντηση με τον συμπατριώτη μας Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομο Αλαχούζο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συζήτησαν τις διαφορές στη λειτουργία της, στη χώρα μας και στις Η.Π.Α..

Όσον αφορά στην Κάλυμνο, συμφώνησαν σε κοινές παρεμβάσεις για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!