ΔΗΜΟΣ ΝΙΣΥΡΙΩΝ - Σε Πλήρη Λειτουργία η Αφαλάτωση

Σε πλήρη λειτουργία οι μονάδες της αφαλάτωσης από το Σάββατο 26 Αυγούστου το πρωί μετά την τοποθέτηση του απαραίτητου εξαρτήματος που ήρθε από την Αμερική. 

Ο Δήμος όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσε μάχη με το χρόνο προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του νησιού σε νερό με τις λιγότερες το δυνατό δυσλειτουργίες. Τρεις φορές χρειάστηκε να επισκευαστεί το εξάρτημα που δημιούργησε το πρόβλημα στην Κώ, ενώ παράλληλα η υδροφόρα μας έφερε περίπου 1000 κυβικά νερό.

Ζητάμε συγνώμη από όλους εκείνους που λόγω της απρόβλεπτης αυτής κατάστασης αντιμετώπισαν περιστασιακά προβλήματα στη υδροδότηση τους. Ευχαριστούμε του Δημότες της Νισύρου για την κατανόηση και την υπομονή τους καθώς και όλους εκείνους που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου για οκονομία στη χρήση του νερού, συνέβαλαν στη μείωση της έντασης του προβλήματος. Ευχαριστούμε θερμά και τους ανθρώπους της ΔΕΥΑΝ που σε εικοσιτετράωρη βάση συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Είναι κοντά η ώρα που το νησί μας δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τέτοια προβλήματα ακόμα και σε έκτακτες και μη προβλέψιμες καταστάσεις όπως αυτή που περάσαμε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!