Επισκέφθηκε το Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή, η Δήμαρχος του Ντάργουιν της Αυστραλίας κα Katrina Fong Lim

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Επισκέφθηκε χθες 1/9/2016 το Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή,  στο δημοτικό κατάστημα, η Δήμαρχος του Ντάργουιν της Αυστραλίας κα Katrina Fong Lim, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της επίσκεψης στη χώρα μας .

Μετά το θερμό καλωσόρισμα και την εκατέρωθεν επαναβεβαίωση των ισχυρών αδελφικών δεσμών, οι οποίοι  ενώνουν τις δύο πόλεις Κάλυμνο και Ντάργουιν τις τελευταίες δεκαετίες, ο Δήμαρχος Καλυμνίων επέδωσε στην κα Fong Lim αναμνηστικά δώρα, όπως τοπικό μέλι, σφουγγάρι και αντίγραφο σκαφάνδρου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης -εκτός από τον κο Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Καλυμνίων- ο Μητροπολίτης κ.κ. Παίσιος και ο Έπαρχος της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κος Ιωάννης Θεμέλαρος, οι οποίοι καλωσόρισαν με τη σειρά τους την κα Δήμαρχο.

Η κα Fong Lim κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής της στην Κάλυμνο, θα παρευρεθεί σε μια σειρά προγραμματισμένων δραστηριοτήτων και επισκέψεων σε Μουσεία και εκθεσιακούς χώρους του νησιού μας, ενώ θα τιμηθεί επίσημα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου, σε ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί απόψε Παρασκευή 2/9/2016 και ώρα 7.30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

 

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!