Πραγματοποιήθηκε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου προς τιμή της Δημάρχου του Ντάργουιν Κατρίνα Φονγκ Λιμ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:30μμ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων , ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, προς τιμή της Δημάρχου του Ντάργουιν  Κατρίνα Φονγκ Λιμ.

Παρόντες στην εκδήλωση  εκτός από τους  Δημοτικούς  Συμβούλους, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, οι πρώην Δήμαρχοι Μιχαήλ Ζαίρης και Γιώργος Ρούσσος,  εκ μέρους της Μητρόπολης ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  π. Αμφιλόχιος Σακαλλέρος , ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχαήλ Μπούκης ,καθώς και ομογενείς από το Ντάργουιν.

Χαιρετισμούς απηύθηναν κατά σειρά, ο Πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Ψαράς, ο Δήμαρχος Ι. Γαλουζής, ο βουλευτής  Μάνος Κόνσολας, οι πρώην Δήμαρχοι Μιχαήλ Ζαΐρης και Γεώργιος Ρούσσος ,ο τέως Δήμαρχος  Δημήτρης Διακομιχάλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ι.Μαστροκούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σεμίραμις Ψαρομπά και Νέστωρ Φρατζής, ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχαήλ Μπούκης,  εκ μέρους των ομογενών ο Δ. Σπυρόπουλος και ο Πρόεδρος της Επιτροπής αδελφοποίησης Τόνυ Μιαούδης ,ο οποίος συνόδευε τη Δήμαρχο του Ντάργουιν.

Ο  Δήμαρχος  Ιωάννης  Γαλουζής τόνισε τους ισχυρούς και άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν την Κάλυμνο με το Ντάργουιν. Όπως  χαρακτηριστικά ανέφερε , το Ντάργουιν είναι μια δεύτερη Κάλυμνος ενώ οι Καλύμνιοι έχουν τεράστια συμβολή σε αυτό που είναι το Ντάργουιν σήμερα .Επεσήμανε  τους κοινωνικούς ,πολιτιστικούς ,οικονομικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο πόλεις και ολοκλήρωσε με τη  βεβαιότητα και την ευχή αυτές οι σχέσεις να διατηρηθούν και στο μέλλον

Στη συνέχεια  το λόγο έλαβε η Δήμαρχος του Ντάργουιν  Κατρίνα Φονγκ Λιμ, η οποία ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που της έδωσαν   αλλά και για την φιλοξενία . Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Καλύμνιους που διαμένουν στο Ντάργουιν ,τόνισε την διαχρονικά τεράστια συμβολή των Καλυμνίων στην  δημιουργία και ανάπτυξη του Ντάργουιν ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει για μία ακόμη φορά ότι είναι πανευτυχής που βρίσκεται στην Κάλυμνο.

Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων, αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα δηλωτικά της ιστορικής ταυτότητας των δύο τόπων ενώ η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες.

Από το γραφείο τύπου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!