Βασίλης Υψηλάντης προς Υπουργό των Εξωτερικών: "Εκείνο που δεν είναι ευχάριστο, είναι οι πολιτικές της κυβέρνησής σας για τα νησιά μας..."

Κληθείς ο π. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ.  Νίκου Κοτζιά, Υπουργού των Εξωτερικών σχετικά με τα κτίρια της Ιταλοκρατίας στη Ρόδο, επεσήμανε τα ακόλουθα :

επιλογή της Ρόδου ως τόπου διεθνών συναντήσεων είναι επιθυμητή, ευπρόσδεκτη και επαινετή. Ανεξαρτήτως της σημασίας και της σπουδαιότητας αυτών. Δικαίωμα επίσης, του Υπουργού των Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, να του είναι ή όχι ευχάριστα τα κτίρια της περιόδου της Ιταλοκρατίας στη Ρόδο. Αντιθέτως εκείνο που δεν είναι ευχάριστο, στους Ροδίτες και γενικότερα στους Δωδεκανήσιους, είναι οι πολιτικές, της κυβέρνησης τους, των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ,  για τα νησιά μας και η καταδίκη τους, εξαιτίας αυτών, σε οικονομικό μαρασμό και αφανισμό.. Και την πραγματικότητα αυτή δεν την αλλάζουν ούτε διεθνείς συναντήσεις, ούτε άστοχες δηλώσεις υπουργών. Μόνη διέξοδος η συντομότερη απαλλαγή της χώρας από αυτούς."


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!