Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου-Λειψών, κ. Μαν. Μαθιουδάκης, μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Αιγαίο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου-Λειψών, κ. Μαν. Μαθιουδάκης,  μιλά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Αιγαίο για την τουριστική  σαιζόν, τις επιπτώσεις της κρίσης και του προσφυγικού ζητήματος και τα εκπτωτικά πακέτα τα οποία προσφέρουν οι  Ενώσεις ξενοδόχων των νησιών μας , σε μια προσπάθεια να επιμηκύνουν τη σαιζόν. 

« Φοβάμαι πως η σαιζόν θα κλείσει με το ταμείο μείον» λέει ο κ. Μαθιουδάκης και τονίζει ότι οι ίδιοι είχαν εντοπίσει και είχαν επισημάνει από τον Μάρτιο το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πρόβλημα η φετινή τουριστική περίοδος  αλλά δυστυχώς το υπουργείο τουρισμού άργησε να ανταποκριθεί στις προτάσεις τους. Επίσης  ,  θεωρεί πως η οικονομική κρίση, το προσφυγικό και το πραξικόπημα στην Τουρκία , ήταν οι  αιτίες που κυρίως επέδρασαν αρνητικά στην προσέλευση περισσότερων επισκεπτών  και εκφράζει την απογοήτευση του που δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον από επισκέπτες παρά  τα εκπτωτικά πακέτα.

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέρου-Λειψών  δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο μείζον ζήτημα των νησιών μας , αυτό της συγκοινωνίας και εκφράζει τους φόβους του για το τι μέλει γενέσθαι τον χειμώνα όπου θα έχουμε περεταίρω μειώσεις δρομολογίων.

Τέλος, ο κ. Μαθιουδάκης   ευελπιστεί ότι αν υπάρξει συνεργασία με το υπουργείο τουρισμού , η κατάλληλη προετοιμασία το χειμώνα  και η απαιτούμενη προβολή με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις,  θα υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα τον επόμενο χρόνο.

πηγή: http://aigaio-tv.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!