Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου Ν. Ράπτης, μιλά στην τηλεόραση Αιγαίο για την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017

Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου , Ν. Ράπτης, μιλά στην τηλεόραση Αιγαίο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τη δημοσιογράφο Ειρ. Χαλκίτη , για την έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017 και τις ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό , κυρίως ειδικοτήτων.                                                

O κ. Ράπτης εκφράζει την ικανοποίηση του διότι η φετινή σχολική χρονιά είναι ασύγκριτα καλύτερη , όπως είπε, από την περσινή και ευελπιστεί τα κενά που υπάρχουν κυρίως σε ειδικότητες να καλυφθούν σύντομα, αλλιώς όπως ομολογεί,  θα υπάρξει ζήτημα. Επίσης , ο κ. Ράπτης είπε ότι εξετάζεται τι απαιτείται για την λειτουργία του ολοήμερου σχολείου , ότι αν προκύψουν προβλήματα η υπηρεσία του είναι έτοιμη να καταθέσει τις προτάσεις της και τέλος εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση όσον αφορά την λειτουργία των δημοτικών σχολείων.  

Ρεπορτάζ

Ειρήνη Χαλκίτη

πηγή: http://www.aigaio-tv.gr 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!