Εγκρίθηκαν 40 θέσεις εργασίας για το Δήμο της Καλύμνου

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι έχουν εγκριθεί για το Δήμο της Καλύμνου 34 θέσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Απασχόλησης Κοινωφελούς Χαραχτήρα. Τα νέα προγράμματα είναι οχτάμηνης διάρκειας και απευθύνονται κυρίως σε μακροχρόνια ανέργους, ενώ στοχεύουν στην αντιμετώπιση της ανεργίας, την προαγωγή της κοινής ωφέλειας σε τοπικό επίπεδο μέσω της σύζευξης παραγωγικών ικανοτήτων και ανέργων καθώς και την κάλυψη κοινωνικών αναγκών.

Οι διαδικασίες χαρτογράφησης των αναγκών του Δήμου της Καλύμνου καθώς και αντιστοίχισης τους και επιλογής των σχετικών ειδικοτήτων, θα γίνουν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας.
Επίσης, ο Δήμος μας πέτυχε την ένταξή του στο ΕΣΠΑ 2014-2020 για την δημιουργία Κέντρου Κοινότητας, στο πλαίσιο των δράσεων βελτίωσης των παρεχομένων κοινωνικών υπηρεσιών, με φορέα την Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η δράση αυτή στοχεύει στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της καταπολέμησης της φτώχειας και κάθε διάκρισης, καθώς και στη βελτίωση των παρεχομένων κοινωνικών υπηρεσιών. Προτεραιότητά του αποτελεί η βελτίωση της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτές βιώσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και των κοινωνικών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.
Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης αυτής και λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας, το οποίο θα στεγασθεί στο ισόγειο του ΚΑΠΗ, προβλέπεται να προσληφθεί ειδικό επιστημονικό προσωπικό ( δύο κοινωνικοί λειτουργοί και ένας ψυχολόγος Π.Ε.).
Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι εγκρίθηκε η πρόσληψη (3) τριών ατόμων στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος, θα προσληφθούν 1 βρεφονηπιοκόμος ΤΕ 9 1 βοηθός βρεφοκόμος ΔΕ, και 1 μάγειρας για τη στελέχωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Καλυμνίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 παρ.3 και παρ. 2 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 για χρονικό διάστημα έως ένα έτος.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!