Με την συγχρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επαναλειτουργεί η Σχολή Δυτών Καλύμνου

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Γιώργος Χατζημάρκος: «Ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη της Καλύμνου να συνεχίσει την μακρά παράδοση, δημιουργώντας παράλληλα νέες προοπτικές απασχόλησης για τους κατοίκους του νησιού»

Η Σχολή Δυτών στο νησί των σφουγγαράδων, την Κάλυμνο, επαναλειτουργεί στις 5 Οκτωβρίου, με την οικονομική και διοικητική συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κάλυψε και φέτος τη δαπάνη για την λειτουργία της Σχολής, ύψους 25.000 ευρώ, «ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της Καλύμνου να συνεχίσει την παράδοση και την ιστορία της, ταυτόχρονα με την απόκτηση της επαγγελματικής κατάρτισης, που ανοίγει νέες προοπτικές απασχόλησης στους κατοίκους του νησιού», όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.
Ταυτόχρονα, με απόφαση του Περιφερειάρχη, ορίστηκε το διδακτικό προσωπικό της Σχολής για το τρέχον εκπαιδευτικό έτος.
Ειδικότερα:
Διευθυντής της Σχολής ορίζεται ο Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Καραντζιούνης, Λιμενάρχης, με αντικαταστάτη τον Πλωτάρχη Λ.Σ. Θεόφιλο Τσαγκάρη.
Αξιωματικός Δύτης του Πολεμικού Ναυτικού, οριζόμενος από ΔΔΜΝ, ο Πλωτάρχης Π.Ν. Άγγελος Κουφός
Ιατρός Υπερβαρικής Ιατρικής του Βουβάλειου Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου, ο Νικόλαος Κουντούρης.
Με απόφαση του Περιφερειάρχη, εγκρίθηκε η πρόσληψη και εκπαιδευτικού προσωπικού στη Σχολή Δυτών Καλύμνου, από ιδιώτες και χωρίς αμοιβή, για την εκπαιδευτική περίοδο 2016.
Πρόκειται για τους Μιχαήλ Μονοκάνδυλο, Ιατρό Πνευμονολόγο, Κωνσταντίνο Ζακελίδη, Ιατρό ΩΡΛ, Βασιλική Γαβαλά, Γενικό Χειρουργό, Γεώργιο Τσακωνίτη, Επικ/στη ΛΣ, διπλωματούχο Πλοίαρχο ΕΝ, Μπαϊράμη Μικέ, Διπλωματούχο Μηχανικό ΕΝ και Ιωάννη Χειλλά, υπεύθυνο Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου.
Οι θέσεις του εκπαιδευτή Δύτη Α΄τάξης τριών αστέρων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων και Τεχνικής Κολύμβησης, καθώς και του βοηθού εκπαιδευτή, θα καλυφθούν από τον εκμισθωτή του καταδυτικού σκάφους.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 5 Οκτωβρίου 2016.
Αξίζει να αναφερθεί, ότι για την τρέχουσα περίοδο ο αριθμός των ενδιαφερομένων σπουδαστών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και οι εγκεκριμένες θέσεις έχουν υπερκαλυφθεί, γεγονός που καταδεικνύει την δυναμική της Σχολής Δυτών Καλύμνου και καθιστά επιβεβλημένη την συνέχιση της λειτουργίας της.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!