Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ κ. Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟ

«Δεν πρέπει η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα να μετατραπούν σε αποθήκη ψυχών» - «Άμεση στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης και κάλυψη των κενών στα σχολεία» 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος συμμετείχε και μίλησε ως μέλος της Εθνικής μας Αντιπροσωπείας στο συνέδριο που διοργάνωσε η ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, στη Θεσσαλονίκη , με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στις 16.9.2016, με θέμα την προσφυγική κρίση . 

«Δεν πρέπει η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα να μετατραπούν σε αποθήκη ψυχών» , λέει ο κ. Κόκκινος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Αιγαίο και στη δημοσιογράφο Ειρ. Χαλκίτη , μετά το συνέδριο. « Η ΕΕ οφείλει να αντιμετωπίσει με συλλογική ευθύνη το πρόβλημα, να έχουν καλύτερη φύλαξη τα σύνορα μας , να πείσουμε την Τουρκία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να δοθούν άμεσα τα κονδύλια για το προσφυγικό ». Επίσης ο κ. Κόκκινος είπε πως πρέπει να παρθούν μέτρα για τα νησιά που επλήγησαν από τις μεταναστευτικές ροές. «Δεν μπορούν η χώρα και τα Δωδεκάνησα να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα» λέει ο Αντιπεριφερειάρχης . 

Ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε επίσης, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά στα κενά που υπάρχουν στα σχολεία και ζήτησε την άμεση στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης όπως και την άμεση κάλυψη των κενών σε επίπεδο ειδικοτήτων και κυρίως σε βασικούς εκπαιδευτικούς. Τόνισε ότι και φέτος δεν είχαμε μόνιμους διορισμούς στα σχολεία παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα. «Τα παιδιά της Δωδεκανήσου , των νησιών μας, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού» είπε κλείνοντας ο κ. Κόκκινος.

πηγή: aigio-tv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!