Άγγελος Ανανίας: «Σε ένα Αιγαίο όπου η Υγεία και η Παιδεία νοσούν διαχρονικά, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά»

Δήλωση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Δια Βίου Μάθησης

Έτσι αντιλαμβάνεται το Υπουργείο Παιδείας την «προώθηση της Δικαιοσύνης» με την οποία τεκμηριώθηκε και η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α..

            Η μη έγκριση λειτουργίας τομέων ειδικοτήτων σε Επαγγελματικά Λύκεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αποδεικνύει ότι όσοι σχεδιάζουν την Παιδεία στρογγυλοκαθισμένοι στα γραφεία τους, δεν μπορούν να αντιληφθούν τις ειδικές συνθήκες  που επικρατούν στα νησιά μας. Τα παιδιά του Νοτίου Αιγαίου στερούνται του δικαιώματος των  ίσων ευκαιριών με Υπουργική Απόφαση. Αυτή η άδικη απόφαση είναι άλλη μια έκφραση των γνωστών σε όλους «νησιωτικών πολιτικών» μετά τη φορολογική αφαίμαξη των νησιών.

            Δε θα σταματήσω  να επισημαίνω  ότι το μεταφορικό ισοδύναμο ίσως δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που οξύνει η  ανεύθυνη αντιμετώπιση της κυβέρνησης. Σε ένα Αιγαίο όπου η Υγεία και η Παιδεία νοσούν διαχρονικά, όλα τα άλλα φαίνονται μικρά.

            Η επαναλαμβανόμενη κατάφωρη καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των παιδιών μας με θυμώνει και με θλίβει. Το ότι λυπάμαι ίσως να μην ενδιαφέρει κανέναν. Το ότι δεν ντρέπονται, μας τρομάζει όλους…

Άγγελος Ανανίας

Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

Δια Βίου Μάθησης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!