Ο σχεδιασμός του 2017, όσον αφορά αεροπορικές συνδέσεις και κρουαζιέρα, αντικείμενο συνάντησης εργασίας με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού

«Η ευρύτερη εφικτή συνεργασία είναι απαραίτητη και ο έγκαιρος σχεδιασμός ήδη υλοποιείται» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.

Με αντικείμενο την έγκαιρη προετοιμασία για το 2017 και τον συντονισμό των δράσεων όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις και την κρουαζιέρα, συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παππου, με την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη, με τη συμμετοχή και του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Ηλία Καματερού.

Όσον αφορά τις αεροπορικές συνδέσεις, τα πρώτα μηνύματα που έρχονται για το 2017 είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά και οι πρώτες επαφές, με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, δείχνουν αυξητική τάση όσον αφορά τον αριθμό των πτήσεων, από όλες τις αγορές. Εξαίρεση αποτελεί η Ryanair και η πρόσφατη εξαγγελία της περί αποχώρησης της εταιρείας από το νησί της Κω. Ειδικά για το θέμα της Ryanair αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός μεταξύ του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, της Ένωσης Ξενοδόχων και των λοιπών παραγωγικών φορέων της Κω, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα, τα μηνύματα που έρχονται από κομμάτι της συγκεκριμένης αγοράς, είναι ανησυχητικά. Και για το ζήτημα αυτό, συμφωνήθηκε ο μέγιστος δυνατός συντονισμός μεταξύ Υπουργείου, Περιφέρειας και όλων των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να αναληφθούν έγκαιρα όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες και να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες για την βελτίωση του κλίματος και την ενίσχυση της κρουαζιέρας.

Μετά την συνάντηση, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε: «Η τρέχουσα τουριστική περίοδος συνεχίζεται,  με τον Οκτώβριο να δείχνει ότι θα ξεπεράσει σε αφίξεις κάθε προηγούμενο. Παράλληλα, τα πρώτα μηνύματα για το 2017, σε σχέση με τις αεροπορικές συνδέσεις, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρξει και του χρόνου για το νησί της Κω. Η ευρύτερη εφικτή συνεργασία ενόψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου είναι απαραίτητη και ο έγκαιρος σχεδιασμός ήδη υλοποιείται».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!