Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για το Φεστιβάλ αναρρίχησης της Καλύμνου: «Το φυσικό περιβάλλον και ο πολιτισμός αποτελούν το «όχημα» για την ανάπτυξη της Δωδεκανήσου»

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για το Φεστιβάλ αναρρίχησης της Καλύμνου: «Το φυσικό περιβάλλον και ο πολιτισμός αποτελούν το «όχημα» για την ανάπτυξη της Δωδεκανήσου»

«Το 10ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που ξεκινάει σήμερα (7.10.16) στην Κάλυμνο, αποτελεί μια πολύ σημαντική αναπτυξιακή εκδήλωση. Είναι μια πολυθεματική γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, που συμβάλλει σημαντικά στην προβολή του νησιού και στην εναλλακτική πρόταση τουριστικής ανάπτυξης που προωθείται το τελευταίο διάστημα στην Κάλυμνο.

Θέλω, με την ευκαιρία που μου δίνεται, να συγχαρώ τους διοργανωτές του Φεστιβάλ που αξιοποιούν το φυσικό περιβάλλον της Καλύμνου, με σεβασμό στην πλούσια ναυτική και πολιτισμική παράδοση του νησιού, με τρόπο που να σέβεται την εξέχουσα αξία τους και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Το φυσικό μας περιβάλλον και το πολιτιστικό κεφάλαιο που το συνοδεύει, αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα των νησιών της Δωδεκανήσου για την ανάπτυξη νέων τουριστικών δραστηριοτήτων. Ταυτόχρονα, τέτοιες πρωτοβουλίες, διευρύνουν το διάλογο για την βιώσιμη ανάπτυξη στη νησιωτική Χώρα και συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων, των κοινωνικών αναγκών αλλά και των αναπτυξιακών δυνατοτήτων των νησιών της Δωδεκανήσου, με δράσεις που διασφαλίζουν την ισόρροπη και αειφορική σχέση της οικονομικής και τουριστικής δραστηριότητας με το φυσικό περιβάλλον στις ευαίσθητες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!