Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια βιώσιμη λύση για την πραγματική οικονομία, τα νοικοκυριά, τους δανειολήπτες και τους καταθέτες.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια βιώσιμη λύση για την πραγματική οικονομία, τα νοικοκυριά, τους δανειολήπτες και τους καταθέτες. Τελικός στόχος να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους το αξίζουν.

H βουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Αιγαίο , απαντώντας στα ερωτήματα της δημοσιογράφου Ειρήνης Χαλκίτη αναλύει  τις θέσεις  της ΝΔ για την ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, όπως παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη τύπου από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μαζί με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και τον Γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ Γιώργο Στεργίου.

«Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια βιώσιμη λύση για την πραγματική οικονομία, τα νοικοκυριά, τους δανειολήπτες και τους καταθέτες. Εστιάζουμε στη χρυσή τομή μεταξύ μιας λελογισμένης απελευθέρωσης και της προστασίας όσων βρίσκονται σε πραγματική αδυναμία. Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν σε πραγματική αδυναμία πληρωμής λόγω της οικονομικής κρίσης.  Αρνούμαστε όμως να αποδεχτούμε να κρύβονται πίσω από τα θύματα της κρίσης οι «στρατηγικά κακοπληρωτές» και όσοι με δόλιο τρόπο πτώχευσαν» , εξηγεί η βουλευτής.  

Η  πρόταση έχει συνταχθεί στο πλαίσιο λειτουργίας του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ,από μια ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων και ανθρώπων  της αγοράς , που δούλεψαν μεθοδικά και εμπεριστατωμένα   για να αποτελέσει η πρόταση αυτή  μια ουσιαστική συνεισφορά  στην αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος που μαστίζει το νοικοκυριό, τον επιχειρηματία, την επιχείρηση.  

 «Τελικός στόχος να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους το αξίζουν και μια τεράστια ανάσα στην πραγματική οικονομία που ασφυκτιά υπό το βάρος της ιδεοληψίας και της ανικανότητας της κυβέρνησης.», λέει η βουλευτής.

Ρεπορτάζ : Ειρήνη Χαλκίτη

πηγή: aigaiotv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!