Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στις εκδηλώσεις για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Ρόδου, που περιελάμβαναν δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου - Μητρόπολη, εκφώνηση πανηγυρικού, λιτανεία της Ιερής Εικόνας της Παναγίας και κατάθεση στεφάνων στο βωμό της πατρίδας.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε: «Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων, ημέρα που γιορτάζει και η Παναγία μας. Σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που αποτελεί διαχρονικά σταθερή εγγύηση της ασφάλειας, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας. Τιμούμε όμως και όλους όσους έχασαν τη ζωή τους υπερασπίζοντας τον τόπο μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε για το κοινό καλό και για το συμφέρον της Ελλάδας που θέλουμε σύντομα να ανακάμψει και να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκόσμιο στερέωμα.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!