Στο πρώτο ανοιχτό συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ) η Μαρία Αγγέλου

Τους Ανεξάρτητους Έλληνες εκπροσώπησε η Μαρία Αγγέλου, αναπληρώτρια γραμματέας τουρισμού των ΑΝΕΛ, στο πρώτο ανοιχτό συνέδριο της Συνομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), που έγινε στις 19-20 /11 στα πλαίσια της ExpoHotel. Στο συνέδριο συμμετειχε και η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κοντούρα.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Αγγέλου ανέφερε τα εξής:

«Η σχέση μου με την ΣΕΤΚΕ πηγαίνει πίσω αρκετά χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με τον κλάδο του τουρισμού, ως απλό μέλος τότε της γραμματείας τουρισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επικεφαλής την σημερινή Υπουργό μας Έλενα Κουντουρά. Τότε ξεκινήσαμε να κάνουμε μια καταγραφή των προβλημάτων του κλάδου τα οποία και υπερασπιστήκαμε ως αντιπολίτευση. Σήμερα ως κυβερνητικός εταίρος δεν τα υπερασπιζόμαστε απλά πια, αλλά τα λύνουμε.  Κι αυτό με χαροποίει ιδιαίτερα. Βλέπεται τα μέλη των κατά τόπους ομοσπονδιών της ΣΕΤΚΕ είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Είναι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά, καθημερινοί άνθρωποι, σε μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν θα συνεχίσουν να με έχουν δίπλα τους και να τους στηρίζω με όποιο τρόπο μπορώ».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!