Προβολή της Σύμης στο μετρό της Βαρσοβίας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Μία ακόμη σημαντική δράση στο πλαίσιο του τριετούς στρατηγικού πλάνου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Σύμη προβάλλεται στο Μετρό της Βαρσοβίας, για όλη αυτή την  εβδομάδα! Η προβολή αυτή είναι ένα από τα αποτελέσματα του δημοσιογραφικού ταξιδιού της γνωστής Πολωνής δημοσιογράφου Aga Zawistowska στην Ρόδο και την Σύμη κατά το διάστημα από 26 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2016, το οποίο διοργανώθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον ΣΕΤΕ & την Marketing Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μετρό της Βαρσοβίας κινούνται πάνω από 670.000 άτομα την ημέρα, που θα «ταξιδεύουν» με τις φωτογραφίες της Aga Zawistowska μέχρι τη Σύμη!

Η δημοσιογράφος η οποία συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά έντυπα της Πολωνίας διαθέτει επίσης και ένα ταξιδιωτικό site  αφιερωμένο στην Ελλάδα, το  Αkja Grecia. Στο προφίλ του συγκεκριμένου site στο facebook, έχει αναρτήσει τις εντυπώσεις της από το ταξίδι της (https://www.facebook.com/akcjagrecja/?hc_ref=PAGES_TIMELINE).

Στο ερχόμενο διάστημα αναμένονται και  τα δημοσιεύματα  από το ταξίδι της Aga Zawistowska,  στα γνωστά πολωνικά έντυπα και sites, Swiat, Metro, Fly4free με στόχο   να προβάλουν  τα νησιά μας σε μία ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τουριστική αγορά, όπως είναι αυτή της Πολωνίας. 

Όπως δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, «Η Πολωνία αποτελεί μία από τις σημαντικές τουριστικές αγορές και η προβολή της Σύμης στο μετρό της πόλης της Βαρσοβίας έρχεται να προστεθεί στις στοχευμένες δράσεις που έχουν υλοποιηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της εφαρμογής του τριετούς στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειάς μας για την τουριστική προβολή. Μέσα από συνεργασίες με επιλεγμένους blogger & δημοσιογράφους όχι μόνο  παρουσιάζουμε τα νησιά μας με  σύγχρονο  και αποτελεσματικό τρόπο, αλλά χτίζουμε μεθοδικά το μοντέρνο τους προφίλ, δίνοντας την γενική εικόνα ενός συνολικά ποιοτικού προορισμού που εξελίσσεται διαρκώς και μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ακόμα και στον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη».

Εκ της Διεύθυνσης Τουρισμού

της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!