ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Με παρέμβαση Γάκη, το ζήτημα της στελέχωσης του Δημοσίου και των ΟΤΑ στη νησιωτική χώρα βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής»

Ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Δημήτρης Γάκης, με παρέμβασή του στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την «κινητικότητα στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ», σήμερα Τρίτη 22.11.2016, έθεσε επί της ουσίας το ζήτημα της «νησιωτικότητας» στην επεξεργασία του νομοσχεδίου, ως ένα κρίσιμο μεταρρυθμιστικό παράγοντα που θα βελτιώσει τη λειτουργία των κρατικών δομών και των Δήμων στη νησιωτική Ελλάδα.

«Ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης, αποτελεί κυβερνητική δέσμευση, αλλά ταυτόχρονα και μια καθοριστική μεταρρύθμιση για την ανασυγκρότηση της Χώρας. Ιδιαίτερα στις ευαίσθητες νησιωτικές περιοχές. Για το λόγο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να ακούσουμε και να δώσουμε βήμα στους φορείς που εκπροσωπούν τα μικρά νησιά του Αιγαίου», είπε ο βουλευτής Δωδεκανήσου στην παρέμβασή του για την πρόσκληση φορέων σε ακρόαση για το ν/σχ.

Μετά από πρόταση του Δημήτρη Γάκη, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής κλήθηκε και θα παρουσιάσει την Τετάρτη 23.11.16 τις απόψεις των μικρών νησιωτικών Δήμων του Αιγαίου για το θέμα, ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ν. Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φ. Χατζηδιάκος.

Η Βουλή, τόνισε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της στα προβλήματα στελέχωσης των μικρών νησιών με εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό και περιμένει να ακούσει την πολύ χρήσιμη εμπειρία και τις προτάσεις των νησιωτικών Δήμων του Ν. Αιγαίου.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!