Επίσκεψη του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κάλυμνο

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Λίγο μετά τις 6:15 το απόγευμα έφτασε στη Κάλυμνο χτες Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.
Στην προβλήτα του λιμένος Καλύμνου τον υποδέχτηκαν ο Μητροπολίτης κ.κ Παίσιος ,ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Ιωάννης Καρατζιούνης ,ο Υπολιμενάρχης Πλωτάρχης Θεόφιλος Τσαγκάρης , ο Διοικητής του 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχης Νικόλαος Καζαντζης, ο Έπαρχος Ιωάννης Θεμέλαρος, οι Αντιδήμαρχοι Μικές Ρήγας και Σακελλάρης Τηλιακός,ο Διοικητής του ΑΤ Καλύμνου κ. Δάσκαλος, ο Αερολιμενάρχης Μαθιός Δαγιάσης
Αμέσως μετά την αποβίβαση του, πήγε στο Επαρχιακό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τις τοπικές Αρχές.
Εκ μέρους του Δήμου Καλυμνίων τον Υπουργό καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Μικές Ρήγας και ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών και Πρόεδρος του ΔΛΤ Σακελλάρης Τηλιακός ο οποίος του έθεσε πολύ συνοπτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κάλυμνος.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν ο Έπαρχος Καλύμνου Ιωάννης Θεμέλαρος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Μπούκης και Κώστας Σταυλάς ,οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νέστωρας Φρατζής και Μιχαήλ Λελέκης και ο εκπρόσωπος του Νοσοκομείο Καλύμνου Διονύσιος Παρασκευόπουλος .
Ο Υπουργός έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και τα προβλήματα της Καλύμνου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!