Δηλώσεις Δημάρχου Καλυμνίων σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες Τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή μας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σε δηλώσεις προέβη σήμερα ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, σε ανταποκριτές των τηλεοπτικών σταθμών Star Skai και Antenna της Αθήνας, σχετικά με τις επαναλαμβανόμενες Τουρκικές προκλήσεις στην περιοχή μας, ειδικότερα δε για τα όσα διαδραματίστηκαν εξ αφορμής του ετήσιου μνημόσυνου για τους πεσόντες αξιωματικούς στην κρίση των Ιμίων , το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νησί μας την Κυριακή 29/1/2017.

Σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κος Δήμαρχος δήλωσε ότι οι κάτοικοι της περιοχής, που βιώνουν συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν φοβούνται και δεν ανησυχούν με το κλίμα τεχνητής κρίσης, που δημιουργεί συχνά η Τουρκία στην περιοχή μας, προσπαθώντας να εξάγει τα σοβαρά εσωτερικά τους προβλήματα.
Επίσης τόνισε ότι η χώρα μας δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση την ύπαρξη γκρίζων ζωνών στην περιοχή και στέλνει σαφή μηνύματα προς την κατεύθυνση αυτή, τόσο με τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Πρ. Παυλόπουλου, όσο και με τις ανάλογες κινήσεις που γίνονται σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο.
Τέλος, υπογράμμισε ότι η Χώρα μας επιθυμεί την ύπαρξη κλίματος ειρήνης και εμμένει στην τήρηση των συνθηκών, όπως είναι η Συνθήκη της Λωζάννης, με την οποία καθορίζονται με σαφήνεια τα σύνορα της και δεν δέχεται καμία περαιτέρω αμφισβήτηση επί εδαφικών θεμάτων και ζητημάτων εθνικής κυριαρχίας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!