Σε σειρά εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων και Σωματείων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Σε μια σειρά εκδηλώσεων κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγων και Σωματείων του νησιού μας, παραβρέθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κο Μ. Ρήγα και δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.

Την Κυριακή 5/2/2017 στις 11.00 π.μ. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Κάλυμνο.
Στις 12.00μ.μ. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας από το Δ.Σ. του Γηροκομείου Καλύμνου, κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκε η κα Καλλιόπη Τρικοίλη Μηχανολόγος, για την προσφορά της στο ίδρυμα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5.30μμ έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων της Καλύμνου και ο κος δήμαρχος παίρνοντας τον λόγο με την ευκαιρία αυτή, εξήρε το σημαντικό έργο και την πολύχρονη προσφορά της Προέδρου του Συλλόγου κας Σεμ. Ψαρομπά.
Τέλος στις 6.30μμ. στο νέο Χώρο Έκφρασης του νησιού μας, πρώην By night, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Προσκόπων Καλύμνου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!