Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δήμου στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού μεγάρου.

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Πραγματοποιήθηκε χτες 6/2/2017 η κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δήμου στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού μεγάρου.

Με την ευκαιρία αυτή ο κος δήμαρχος απευθυνόμενος στο σύνολο των υπαλλήλων σε όλα τα τμήματα και τις διευθύνσεις του Δήμου, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την προσφορά και την προσπάθειά του καθενός ξεχωριστά, και μάλιστα σε συνθήκες που δεν χαρακτηρίζονται ευνοϊκές.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου και στις επανειλημμένες προσπάθειες που έχουν γίνει για την κάλυψη των κενών, τα οποία παρουσιάζονται στις διάφορες υπηρεσίες.
Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της δημοτικής αρχής να θεσπιστεί ο θεσμός της απόδοσης μιας ηθικής επιβράβευσης κάθε χρόνο -με τη μορφή επαίνου- σε έναν υπάλληλο, που θα επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο στην άσκηση των καθηκόντων του, .
Τέλος να σημειώσουμε ότι το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Δήμου και ο κος δήμαρχος υποσχέθηκε σε όλους τους υπαλλήλους μια ημέρα άδειας!

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!