Δελτίο Τύπου της Παράταξης του Δ.Διακομιχάλη για τις αφαλατώσεις σε Ψέριμο και Τέλενδο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Κάλυμνος 16/3/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ολοκλήρωση του έργου της αφαλάτωσης στη Ψέριμο και της Τελέντου τις επόμενες ημέρες μας γεμίζει χαρά γιατί τα δύο αυτά νησιά στο εξής θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υδροδότησης τους με αξιοπρέπεια και επάρκεια. Δύο έργα τα οποία η παράταξη μας με πολύ κόπο με την καθοδήγηση του αειμνήστου Γεωργίου Κοπανέζου ως προέδρου της ΔΕΥΑΚ, αφού εκπονήσαμε τις σχετικές μελέτες, εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και καταθέσαμε πλήρη φάκελο στο αρμόδιο Υπουργείο όταν άνοιξε το σχετικό πρόγραμμα σήμερα έχουν υλοποιηθεί. Σκεφτείτε εάν η Δημοτική αρχή έκανε το ίδιο και για τα άλλα μεγάλα έργα (Αεροδρόμιο, Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, Αξιοποίηση Ιαματικών Λουτρών, Ψέριμος, Αφαλάτωση Καλύμνου, Αδελφοποίηση με Δήμο της Περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης), που είχαμε συμφωνήσει προκειμένου να την στηρίξουμε δημόσια στο 2ο γύρο των Δημοτικών εκλογών.
Η Δημοτική αρχή δυστυχώς δεν το έκανε στα τρία χρόνια της θητείας της, ας το ξεκινήσει τώρα για τα υπόλοιπα δύο χρόνια. Καλό θα κάνει και στην ίδια ως παράταξη, αλλά περισσότερο στην Κάλυμνο.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!