Αποκατάσταση των παλαιών σφαγείων Καλύμνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Στην αποκατάσταση των ζημιών και στη επισκευή του κτηρίου των παλαιών σφαγείων της Καλύμνου, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά και την σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Καλύμνου Γιάννης Γαλουζής, με την οποία ο Δήμος Καλύμνου εκχωρεί στην Περιφέρεια την αρμοδιότητα υλοποίησης του έργου.

Το έργο, προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέχρι του ποσού των 80.000 ευρώ.

Βάσει της Διαβαθμιδικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει και την υλοποίηση του έργου, με σκοπό την αρτιότερη και συντομότερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών και όλων των απαιτούμενων επεμβάσεων επισκευής, για την λειτουργική προσαρμογή του κτηρίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου Καλύμνου.

Το κτήριο των παλαιών σφαγείων της Καλύμνου βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου του οικισμού Πόθιας Καλύμνου. Λόγω της παλαιότητας του κτηρίου, υπάρχουν εργασίες που χρήζουν άμεσης εκτέλεσης, προκειμένου οι χώροι του να καταστούν λειτουργικοί.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!