Έγινε σήμερα η πρόσληψη και τοποθέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου των 13 πρώτων προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Έγινε σήμερα η πρόσληψη και τοποθέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου, των 13 πρώτων (από τους 34 συνολικά ) προσλαμβανόμενων στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης της Απασχόλησης - Κοινωφελούς εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια.

Τους συμβασιούχους καλωσόρισε ο Δήμαρχος κος Ιωάννης Γαλουζής παρόντων των Αντιδημάρχων Δ..Υ. κου Σακ. Τηλιακού και Καθημερινότητας κου Μ. Ρήγα. και τους ανακοίνωσε την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθούν.
Οι συμβασιούχοι θα καλύψουν ανάγκες του Δήμου σε τμήματα όπως οι Διοικητικές – Οικονομικές Υπηρεσίες, η Τεχνική Υπηρεσία και το Τμήμα Δόμησης, η Υπηρεσία Καθαριότητας, το Ναυτικό Μουσείο και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός.
Εντός του προσεχούς διαστήματος θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπολοίπων συμβασιούχων που έχουν επιλεγεί, με βάση τα τυπικά τους προσόντα από τον ΟΑΕΔ.
Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Προώθησης της απασχόλησης στους Δήμους μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς χαραχτήρα, και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση –ΕΣΠΑ 2014-2020.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!