Δήλωση Λ. Αυγενάκη αναφορικά με τις φαιδρές δικαιολογίες της Κυβέρνησης για τη συμμετοχή της Ομογένειας στις εθνικές εκλογές

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με τις φαιδρές δικαιολογίες της Κυβέρνησης στην πρόταση της ΝΔ για συμμετοχή της Ομογένειας στις εθνικές εκλογές:

«Από τον Απρίλιο του 2016 η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει σχετική νομοθετική πρόταση στο κοινοβούλιο. Την επανακατέθεσε τον Οκτώβριο του 2017. Μέχρι σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής και η κυβερνητική πλειοψηφία δεν την έχουν εισάγει καν προς συζήτηση.

Η κυβέρνηση καταφεύγει πλέον σε φαιδρές δικαιολογίες για να μην πάρει θέση στη σαφή πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Με την πρότασή μας θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους στην Ελλάδα να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους, στα προξενεία, στις πρεσβείες.

Ούτε στοιχίζει πολύ και μπορεί́ να υλοποιηθεί́ εύκολα και σύντομα.

Ας καταλάβουν όμως στην Κυβέρνηση επιτέλους, ότι δεν πείθουν κανέναν με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.

Πόσο μάλλον όταν υπονοούν ότι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο τρεις φορές στη διάρκεια μίας θητείας, κάτι που είναι πρωτοφανές στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας».

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!