O Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου κ. Παύλος Μπακίρης στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

O Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου κ. Παύλος Μπακίρης, εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, παρέστη στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Ήρωα Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Μάιου στην Κάρπαθο.

Ο κ. Μπακίρης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του αείμνηστου Σμηναγού και συμμετείχε στις εκδηλώσεις μαζί με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνο Κόνσολα, το στέλεχος κ. Στέφανο Δράκο και τα μέλη της νεοεκλεγείσας Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καρπάθου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε δήλωσε αμέσως μετά τις εκδηλώσεις τα εξής: «Πέρασαν κιόλας 12 χρόνια από τη θυσία του Ήρωα Σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη, από την ημέρα που έπεσε στα νερά της Καρπάθου υπερασπιζόμενος την ελληνικότητα του Αιγαίου απέναντι σε τουρκικά μαχητικά που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πιστός φύλακας του Αιγαίου. Κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη θυσία του Χανιώτη Σμηναγού που πάνω από τη ζωή του έθεσε την υπεράσπιση της Ελλάδας, της Πατρίδας μας. Σήμερα που οι προκλήσεις από την Τουρκία κλιμακώνονται στο Αιγαίο, η θυσία του Σμηναγού Ηλιάκη αποτελεί φάρο φωτεινό για τους συναδέλφους του που έμειναν πίσω και συνεχίζουν να διαφυλάττουν τις «Θερμοπύλες» του Αιγαίου. Ο Κώστας Ηλιάκης πριν από 12 χρόνια, ο Γιώργος Μπαλταδώρος πριν από λίγο καιρό, πρέπει να είναι τα πρότυπα των Ελλήνων για να απογειώσουν τη χώρα και να διασφαλίσουν τη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό της έναντι οποιασδήποτε επιβουλής. Θα παραμείνουν Αθάνατοι στη μνήμη μας και θα είμαστε πάντα ευγνώμονες απέναντι τους».

Κατά την παραμονή του στο νησί της Καρπάθου ο κ. Μπακίρης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετά στελέχη της ΝΔ και να συναντηθεί με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Λαχανά και τα μέλη της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου. Στη συνάντηση ζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, η ανάγκη συσπείρωσης και ενότητας των στελεχών σε τοπικό επίπεδο, η προσέλκυση νέων μελών καθώς επίσης και η μετάδοση των θέσεων και του προγραμματικού λόγου της ΝΔ στη τοπική κοινωνία. Υπήρξε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα προβλήματα του νησιού ενώ συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση συνεδρίασης της ΝΟ.Δ.Ε Δωδ/σου στη Κάρπαθο τον επόμενο Σεπτέμβριο. Τέλος ο κ. Μπακίρης επισκέφθηκε τον Επάρχο Καρπάθου-Κάσου κ. Γιάννη Μηνατσή και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα έργα αλλά και για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν στα δύο νησιά.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!