Επανατοποθετούνται οι ιστοί ηλεκτροφωτισμού στα Κρητικά. Με ιδίους πόρους η εκτέλεση του έργου.

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Ολοκληρώνεται η επανατοποθέτηση των ιστών ηλεκτροφωτισμού στην κεντρική είσοδο της πόλης, στην περιοχή των Κρητικών, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης και συντήρησής τους.

Το έργο έχει τίτλο «Συντήρηση παλαιών και τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων», η χρηματοδότησή του εξασφαλίστηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου και αφορά μεταξύ άλλων, τους εκατόν είκοσι πέντε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, που επεκτείνονται από την περιοχή των Κρητικών, μέχρι το άγαλμα του Διαγόρα, στην Ψαροπούλα.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Η τεχνική μελέτη περιλαμβάνει την επεξεργασία και τον ελαιοχρωματισμό των ιστών που έχουν επικαλυφθεί με αλάτι από την θάλασσα, τον καθαρισμό και τη διάστρωση με δύο στρώσεις μίνιου, όπως και τον ελαιοχρωματισμό των ιστών με χρώμα πράσινο σκούρο. Ακόμη την εξαγωγή και απομάκρυνση των 3,5μ σιδηροιστών που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο του συνοικισμού των Κρητικών και έχουν τεθεί σε αχρηστία από την περίοδο 2008, την συντήρησή τους και επανατοποθέτησή τους στο κεντρικό πάρκο της πόλης Ρόδου «Πάρκο Δημοκρατίας» και τη δημιουργία πεζόδρομου.
«Είναι μια ολοκληρωμένη παρέμβαση που πραγματοποιεί ο Δήμος Ρόδου με δικούς του πόρους για την οδική ασφάλεια. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο, εν μέσω οικονομικής κρίσης να θωρακίσουμε την ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών και να δημιουργήσουμε νέες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Τέλος ο Δήμος Ρόδου ζητά την κατανόηση των συμπολιτών μας, για τα όποια τυχόν προβλήματα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες, καθώς οι εργασίες συντήρησης και επανατοποθέτησης των ιστών θα επικεντρωθούν στα δύο ρεύματα εισόδου και εξόδου της πόλης, στην περιοχή «κάτω πέτρες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!