Συνεχίζονται τα έργα υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ στους Αγίους Αναργύρους και άλλες συνοικίες και ακολουθεί η ασφαλτόστρωση των οδοστρωμάτων

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Η ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της δέσμευσής της και σε συνεργασία με το δήμο Ρόδου συνεχίζει να υλοποιεί τους σχεδιασμούς της εταιρίας για την υπογειοποίηση των δικτύων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε περιοχές της πόλης σύμφωνα με τον προγραμματισμό που συμφωνήθηκε σε συναντήσεις, στην αρχή του έτους, με το δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο των ανταποδοτικών έργων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσει έργα μεγάλης κλίμακας ξεκινώντας από τη συνοικία των Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια την περιοχή του Αγίου Ιωάννη. Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 2.312.113 ευρώ θα ολοκληρωθούν το πρώτο εξάμηνο του 2019 και θα αφορούν την παραλία Μανδρακίου, την οδό Αμερικής, τις περιοχές Μητροπόλεως, Αγίας Αναστασίας, Αγίου Νικολάου, Αγίου Γεωργίου, κ.ά.
Θα ακολουθήσει εργολαβία αποκατάστασης των οδοστρωμάτων.
Η υπογειοποίηση των δικτύων εκτός από την αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση θα συμβάλει στην βελτίωση των υποδομών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην πόλη και σε συνδυασμό με το νέο εργοστάσιο θα αποτελέσουν εχέγγυο για τη μελλοντική ανάπτυξη του νησιού με πλήρη ενεργειακή επάρκεια.
Ο δήμος Ρόδου έχει ήδη ενεργή σύμβαση εργολαβίας για την άμεση ασφαλτόστρωση των δρόμων και την αποκατάσταση των εργασιών υπογειοποίησης.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!