Η προστασία του καταναλωτικού κοινού βασικό θέμα στη συνάντηση του προεδρείου ΙΝ.ΚΑ. Δωδεκανήσου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο

Με το προεδρείο του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.) Δωδεκανήσου, τον πρόεδρό του Γιώργο Ευγενικό (και γενικό γραμματέα της Γενικής Ομοσπονδίας ΙΝ.ΚΑ. Ελλάδας) και το γενικό του γραμματέα Παναγιώτη Ντόκο είχε συνάντηση εργασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία μεταξύ Αυτοδιοίκησης και ΙΝ.ΚΑ. με στόχο την προστασία και ενημέρωση καταναλωτών Δωδεκανησίων αλλά και επισκεπτών. Επισημάνθηκε η ανάγκη υγιούς και σωστής λειτουργίας των επαγγελματικών της περιοχής μας.
Το ΙΝ.ΚΑ. εντός των προσεχών ημερών δρομολογεί ενημερωτικές δράσεις (έντυπο υλικό, διαδίκτυο, TV) για το σύνολο των καταναλωτών με ιδιαίτερη έμφαση στις νεαρές και παιδικές ηλικίες.
Ήδη το ΙΝ.ΚΑ. Δωδεκανήσου έχει παρέμβει θετικά για το καταναλωτικό κοινό σε θέματα που έχουν προκύψει με τιμολόγια στην περιοχή μας (ΔΕΚΟ, ΕΛ.ΤΑ., Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε.).
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα συστήθηκε Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού για την Π.Ε. Δωδεκανήσου και σύντομα θα συσταθεί για την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!