Συγχαρητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, για την εκλογή της Χρυσής Βιτσιλάκη, στο αξίωμα της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Χρυσή Βιτσιλάκη για την εκλογή της στη θέση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η εκλογή της στο ανώτατο αυτό αξίωμα, αναδεικνύει την εκτίμηση και την αναγνώριση της προσφοράς της, στη μακρά ακαδημαϊκή της πορεία.
Η Χρυσή Βιτσιλάκη αναλαμβάνει τα ηνία της διαρκούς και αδιάλειπτης προσπάθειας της περαιτέρω αναβάθμισης ενός από τα κορυφαία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, όπως έχουν αναδείξει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου οι διεθνείς αξιολογήσεις. Ταυτόχρονα, είναι ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα με τις προκλήσεις που είναι συνυφασμένες με την ιδιαιτερότητά του. Είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, όσον αφορά την κάλυψη εκτενούς γεωγραφικού χώρου, με σχολές και τμήματα σε 6 νησιά.
Η εξαιρετικά επιτυχής παρουσία της Χρυσής Βιτσιλάκη στον ακαδημαϊκό χώρο, το κύρος, οι γνώσεις και η εμπειρία της , αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια παραγωγική θητεία, που θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, προς όφελος τόσο της πανεπιστημιακής κοινότητας , όσο και των νησιωτικών κοινωνιών, μέσα από τη συνεισφορά του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην εκπαίδευση, στην κοινωνική και οικονομική ζωή των νησιών μας.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει θέσει σε υψηλή προτεραιότητα των τομέα της Παιδείας και της Εκπαίδευσης, θα συνεχίσει την στενή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, συνεισφέροντας με όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια για την επίτευξη του κοινού στόχου: ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα που παρά τις δυσχέρειες του νησιωτικού χώρου θα παραμείνει πρωτοπόρο στο ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο του, θα ενώνει και θα αξιοποιεί το πνευματικό και επιστημονικό δυναμικό των νησιών μας, θα αποτελεί δυναμικό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών.
Σε αυτή την προσπάθεια, η νέα πρύτανης θα μας έχει στο πλευρό της ισχυρό σύμμαχο και συνεργάτη.
Εύχομαι στη Χρυσή Βιτσιλάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει.

Πάντα άξια!

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Γιώργος Χατζημάρκος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!