Ο κ. Εμ. Ζερβός ενημερώνει ότι η Κως δεν ήταν έτοιμη να μπει στο πιλοτικό πρόγραμμα με τους δήμους που λειτουργούν την διετή υποχρεωτική εκπαίδευση προσχολικής αγωγής

Ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπάιδευσης κ. Εμ. Ζερβός ενημερώνει ότι η Κως δεν ήταν έτοιμη να μπεί  στο πιλοτικό πρόγραμμα με τους δήμους που λειτουργούν την διετή υποχρεωτική εκπαίδευση προσχολικής αγωγής.  

Όλες οι ενέργειες όμως,  όπως δήλωσε, του δήμου είναι προς αυτή την κατεύθυνση ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το πρόγραμμα από φέτος. Επίσης ενημέρωσε πως έμειναν έξω από βρεοφονηπιακούς σταθμούς 70 παιδιά  και ότι ευελπιστούν όταν ξεκινήσει η προσχολική αγωγή  να καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών για βρεφονηπιακό σταθμό.

ρεπορταζ: Ειρήνη Χαλκίτη
πηγή: http://www.aigaiotv.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!